Derfor er jeg så glad for min lokale psykolog i Lyngby

Jeg kan rigtig godt lide at have min psykolog i nærheden af, hvor jeg bor. Der er mange ting, der kan påvirke mit humør, og der er ingen tvivl om, at vind og vejr er iblandt dem. Har det regnet, været koldt og mørkt her i Lyngby, så kan det godt mærkes på, hvad jeg får gjort, og hvordan det er at være mig.

Der kan det være svært for en psykolog, der er langt væk at vide, hvilke omstændigheder jeg har været under imellem vores samtaler. Herimod vil en psykolog i Lyngby, der har et godt billede af, hvem jeg er, allerede være bedre forberedt på vores nyeste samtale; de ved nemlig, hvordan en vigtig del af mine dage har set ud op til samtalen.

Når der er kriser

Udover at min psykolog i Lyngby kender til vinden og vejret, så er det også rart, at bilen ikke skal startes og sådan. Er der problemer med trafikken, eller mange ting er faldet ovenpå hinanden samtidig, så kan jeg nemmere anmode om en hastesamtale og endnu hurtigere komme derhen. Jeg skal ikke sidde i min bil i en time eller tage bussen.

Det giver også en mulighed for at få lidt frisk luft på vej dertil. Jeg kan tage det mere med ro på vej dertil, om jeg vælger at gå eller tage cyklen. På den måde bliver det mere overkommeligt på de hårde dage. Når man er sådan træt og udmattet, så kan det virkelig være drænende at sidde i en bil og være opmærksom på det hele.

Der vælger jeg i stedet at sætte lidt musik i ørerne. Hænderne havner i jakkelommerne, også går jeg ind i min egen verden og tænker på det hele. Tænker på de ting, der allerede er blevet snakket om, og hvordan jeg skal arbejde med det. Det er ting, jeg bedre kan gøre, når jeg går, fordi jeg skal ikke være så opmærksom som på en cykel eller i en bil. Og samtidig føler jeg at jeg møder op og er forberedt på samtalen.

0 kommentarer