Få drømme smilet

Har du nogensinde kigget dig selv i spejlet og tænkt på at du er utilfreds med dine tænder? Eller måske synes du bare at dit smil er lidt forkert. Eller at dine tænder ikke er hvide nok? Eller andet? Man skal altid elske sig selv, alles smil er pæne. Men det betyder ikke, at der ikke er små ting, som man kan gøre lidt ved. Hvis du virkelig godt kunne tænke dig at få et pænere smil, altså et drømme smil, så læs med her, hvad du kan gøre!

Når tænderne skal sættes på plads

Hvis du ikke har gået med bøjle i dine tidligere dage, så er dine tænder sikkert ikke så skæve, at de er helt forfærdeligt. Men hvis du alligevel synes at de er for skæve og du bare gerne vil have et pænere smil, så skal du vide, at det faktisk ikke er umuligt, særligt smertefuldt eller dyrt at få det fikset. Der findes nemlig usynlige bøjler, så nemt kan sættes rundt om tænderne og nemt kan tages ud igen. Det er også en usynlig bøjle, så man skulle ikke kunne se den, når man har den på. Altså er den ikke grim at gå rundt med og man behøver ikke at bekymre sig om at se dum ud. Så efter et stykke tid, så er dine tænder blevet rettet til og dit smil er blevet pænere!

Hvis det ikke er retningen du har et problem med, så kan du også hvidvaske dine tænder. Ikke på den ulovlige måde, det her er et simpelt vaskegrej, som du putter ind i munden, lader den vaske og skylle i et stykke tid og så skulle dine tænder være hvide igen. Hvis ikke bare mere hvide. Så gør du det bare igen og igen indtil de er pæne igen. Mere besværligt behøver det ikke at være at få pænere tænder og et pænere smil!

Når munden er problemet

Men hvis nu du allerede har hvide og pæne tænder, men måske er det selve munden der er problemet? Måske synes du ikke at du smiler særlig pænt. Med dine muskler og dine læber. Det er simpelhent for stressende og besværligt at strække musklerne så langt ud. I så fald er der også noget du nemt kan gøre ved dette. Det hele handler om rutine. Og dette handler om hvad dine muskler er vant til. Først og fremmest kan du massere dine muskler, så de nemmere kan strække sig. Jo oftere du så smiler, jo mere vant til at smile pænt bliver din mund. Så smil lidt oftere!

Hvis det derimod er dine læber du har et problem med, så kan du starte med læbepomade eller læbecreme. Dette burde tage tørre læber og andet. Men hvis du stadig ikke synes at de bliver pæne af det, så skal du finde ud af hvad årsagen er. Forhåbentligt er det ikke en sygdom, i så fald spørg din læge. Ellers kan du forsøge at undersøge hvad der har den effekt. Mange får tørrer læber af at spise salt for eksempel.

0 kommentarer