Sådan foregik min polterabend

Min polterabend var skøn! Næsten lige så skøn som min bryllupsdag, men det behøver vi ikke nævne over min partner.
Vi startede dagen ud meget stille og rolig med at tage ud at male alle sammen. Jeg havde aldrig malet croquis, hvilket min søster godt vidste. Det var en vildt sjov oplevelse, som alle burde prøve.

Jeg er måske ikke nogen Picasso, men det var virkelig sjovt. Derefter tog vi til cocktailundervisning, hvor vi heldigvis ikke kun skulle lave drinks. Vi fik også lov til at få rigelig med drinks – nu var vi i det perfekte gear til hovedshowet.

Sidste aften som fri kvinde

Festen tog virkelig fart efter de mange cocktails. Pludselig kom der mandestrip, hvorfra anede jeg ikke. Bagefter fik jeg at vide, at mandestrippet kom fra skystrip.dk og selvfølgelig var bestilt på forhånd.

Jeg har aldrig rigtig set mandestrip, i hvert fald aldrig oplevet det, hvor jeg var hovedpunktet. Det var virkelig sjov og perfekt underholdning til os alle sammen. Stemning fandt virkelig nye højder.

Efter showet husker jeg ikke meget af, hvad der så skete. Der var noget musik i baghaven, hvor vi holdt festen. Hvem der spillede ved jeg stadig ikke – men en fantastisk polterabenden, det var det.

 

0 kommentarer