Hvad bør du bruge en søndag på: Wordfeud snyd eller smagninger?

Er du også vant til en travl hverdag, hvor der næsten ingen huller er i kalenderen? Hvis ja, så kender du sikkert også til følelsen af ikke at vide, hvad du så skal bruge din tid på når du endelig har et hul i kalenderen. Men frygt ej, for herunder kan du finde nogle gode overvejelser til hvad du bør bruge din næste søndag på: Wordfeud eller smagninger.

Wordfeud med snyd er ekstra godt

Du kan overveje at bruge din søndag på at spille Wordfeud. Dette er et online spil, hvor du spiller mod dine venner eller mod fremmede modstandere. Du skal skrive ord, og får point når du skriver lange ord eller ord med komplicerede bogstaver i. Så generelt er det et meget simpelt spil som alle kan være med til.

Du kan gøre spillet endnu sjovere med lidt snyd, så du altid vinder. Online kan du finde en masse inspiration til Wordfeud snyd, som for eksempel ordlister med gode point ord.

Ulempen ved Wordfeud er, at du skal vente på din modstanders træk, før du kan spille igen. Så selvom du gerne vil bruge timer på Wordfeud underholdning, så skal du nogle gange være lidt tålmodig.

Smagninger for enhver smag

Du kan overveje at bruge din søndag på smagninger. Her betaler du for at prøve forskellige smagsprøver af et produkt fra en lang række forskellige producenter. Det er en god aktivitet at gøre sammen med venner eller familie, men du kan også sagtens tage afsted på egen hånd. På hjemmesiden https://www.hittaprovning.se/ kan du booke smagninger på vin, øl, whiskey og chokolade.

Ulempen ved smagninger er, at du skal betale for denne aktivitet, og afhængigt af dit budget til at underholde dig på en søndag, så kan en smagning måske være uden for rækkevidde. Men så er det godt du har Wordfeud snyd.

0 kommentarer