Hvorfor vi brugte fundablokke til vores sommerhus

Ordet beton, har generelt ikke en positiv klang, men det er et materiale, der er ved at komme ind i de danske hjems indretning, og det var vi glade for! Fundablokke er et alsidigt produkt, men også et billigt produkt. Jeg er glad for, at vi brugte dem til vores sommerhus. Disse blokke blev både brugt til store og små projekter.

Læs med her find inspiration og find ud af, hvorfor fundablokke er et ideelt valg, uanset om du vil begive dig ud i store eller små projekter.

Fundablokke kan bruges i både store og små projekter

Fundablokke er et produkt der som regel bliver brugt til bygningskonstruktion men vi er heldigvis blevet beriget med internettet og et hav af kreative mennesker. Så uanset om du skal igang med det helt store bygningsprojekt eller små DIY’s er fundablokke en god løsning.

Fundablokke blev oprindeligt lavet til, at lette bygningsarbejderes opgave med, at lave fundamenter. Deres karakteristiske form gør dem ydermere lette at håndtere og så kan de vendes og drejes alt efter behov. De er ydermere af stærkt materiale, det giver vel sig selv når de bruges til opbygning af fundamenter, men de kan for eksempel også bruges til, at opbygge vægge. Når vi har leget lidt mere med fundablokke, vil vi på et senere tidspunkt måske springe ud i projekt tilbygning. Indtil videre har vi leget med små projekter der har gjort indretning unik, rå og personlig.

Sæt et personligt præg på din indretning

Fundablokkene er formet som et dobbelt h og dette skaber et hulrum, som du nemt kan bruge som opbevaring. Denne form gør dem også nemmere, at håndtere. Med en hurtig søgning på nettet, kan du nemt finde inspiration til dit næste DIY projekt. Vi brugte selv fundablokke til både, at lave et tv møbel, en skoreol og til blomsterbedet ude i haven.

Fundablokke giver et råt, naturligt og personligt præg i indretningen og samtidig har du unikke møbler, som du selv har været med til at lave. De er ydermere utroligt billige, på fundablok dk kan du både finde priser, mere info, samt få beregnet præcis, hvor mange fundablokke du skal bruge til dit projekt. Bruger du dem, ligesom vi har gjort, i din indretning, får du storslået møbler til en brøkdel af den pris, som møbler normalt koster.

 

0 kommentarer