Nyt industrielt tøjstativ fra ziito.dk

Jeg har længe ledt efter et tøjstativ i ordentlig kvalitet. Alt for mange gange har jeg investeret i et billigt tøjstativ fra en discountbutik – som sjovt kun har vist sig ikke at kunne holde til vægten af mit tøj. Jeg stødte dog på webshoppen ziito.dk, som forhandler tøjstativer og reoler lavet i industrielle vandrør. Og det bedste af det hele, er næsten at de tilbyder alle deres produkter på specialmål. Alt bliver lavet på deres værksted i Fredericia, så de er klar på at skræddersy eller deres produkter efter ens behov – de laver sågar specialdesigns, hvor man selv kan komme med en tegning. Jeg er kæmpe fan.

 

Jeg skulle bruge et tøjstativ til vores soveværelse, så jeg valgte deres basis Ziito tøjstativ af vandrør. Tøjstativet er super enkelt i sit design, men styrken er helt fantastisk. Vi har FYLDT vores tøjstativ helt op, med hele vores garderobe og det står stadigt helt stabilt. Jeg vil tror at det nemt kan holde til over 100 kg, hvis man skulle have så meget tøj.

 

Da vi modtog tøjstativer, havde Ziito medsendt en video, hvor de gennemgår hvordan garderobestativet skal samles. Det var dog ikke nødvendigt, da det var meget simpelt og tog os kun 2 min, før tøjstativer var klar til brug. Ziito benytter et system, hvor alt bliver samlet med en unbrakonøgle – hvilket gør det nemt at samle og meget fleksibelt hvor man på et tidspunkt gerne vil udbygge sit tøjstativ eller gøre det højere eller bredere.

 

En anden grund til at vi endte med at vælge Ziito, er deres store fokus på bæredygtighed. De vil mere end bare sælge almindelige tøjstativer. De har sat sig for at blive så bæredygtige som overhovedet muligt. Det betyder bland andet at de ikke benytter lak, men derimod naturlig linolie. De sælger kun certificeret træ, fra nordiske skove – og så planter de ét træ pr ordre de modtager. Det syntes jeg er ret så cool.

 

Nogen af jer har måske allerede hørt om tøjstativer lavet i vandrør, men lad mig lige kort forklarer hvorfor det er så genialt. Vandrør er lavet til at skulle holde for evigt. Det samme er Ziitos tøjstativer. De er faktisk så sikre på deres kvalitet at de giver 10 års garanti på alt – og de giver prismatch. De tre brødre som ejer Ziito, har en vision om at være det bæredygtige alternativ, med en pris hvor alle skal have råd til et ordenligt garderobestativ. Det syntes jeg er en ret fed vision, som jeg kun kan bakke 100% op om.

 

ziito.dk får mine største anbefalinger og jeg kommer helt sikkert igen!

0 kommentarer