Råd fra en blogger: Glæden ved at passe på sine tænder

Der er en helt særegen glæde ved at passe ordentligt på sine tænder. Ens tænder er noget der skal holde hele livet, og det er derfor også meget vigtig, at man sørger for at passe godt på dem. Det er noget jeg tænker meget over i min hverdag.

I denne artikel vil jeg fortælle lidt om min egen rutine med at passe på mine tænder. Og jeg vil samtidig fortælle lidt om mit seneste tandlægebesøg.

Brug nu den tandtråd!

Det er rigtigt nok hvad tandlægen siger; Det er vigtigt at bruge den tandtråd og eventuelle mellemrumsbørster hver eneste dag. Det kan virkelig mærkes på tænderne, når man lige husker denne tandtråd.

Det handler egentlig mere om, at man skal gøre det til en god vane for sig selv. Hvis du helt automatisk rækker ud efter tandtråden efter du har børstet tænder, så føles slet ikke så slemt.

Du kan gøre lige som jeg har gjort og placere tandtråden lige ved siden af din tandbørste. På den måde kan du ikke undgå at blive konfronteret med tandtråden. Og det kan gøre det meget nemmere lige at hive noget tandtråd gennem tandkødet, efter du er færdig med tandbørsten.

Hvis du ikke har brugt tandtråd i et stykke tid, så kan det godt finde på at bløde lidt. Bare rolig. Det betyder ikke noget og er skam ikke spor farligt. Det betyder blot, at du endelig er ved at tage ordentligt vare er dine tænder, som du ikke har gjort i et stykke tid.

Tandlægen kan mærke når du har brugt tandtråd

Mange af os vil ikke bruge tandtråd i hverdagen, fordi vi ikke selv kan se noget synligt resultat. Man kan hurtigt mærke det på tænderne, hvis man ikke lige får dem børstet hver dag.

Men tandtråden? Det er jo ikke noget vi selv bemærker. Men det gør tandlægen til gengæld.

Jeg er netop kommet ud fra mit eget nyeste tandlægebesøg, som jeg bookede ved SlagelseTand. Og det var bare en rigtig dejlig oplevelse!

Tandlægen sagde, at han sagtens kunne mærke at jeg havde benyttet tandtråd. Og det føles meget rart, når man får at vide at alt ser helt perfekt ud. Så kan man virkelig mærke, at det hårde arbejde hver dag med at bruge tandtråd og mellemrumsbørster giver pote. Det er det hele værd i sidste ende!

Det årlige tandlægebesøg

Det er vigtigt at bruge tandtråd hver dag. Men det er også meget vigtigt at sørge for, at man kommer til tandlægen med jævne mellemrum. De fleste tandlæger siger, at man skal troppe op hvert halve år. Men hvem har råd til lidt?

Jeg vælger i stedet for at troppe op til et ordentligt tandlægebesøg. Det må være godt nok! På den måde føler jeg stadigvæk, at jeg passer godt nok på mine tænder. Med min bankkonto bliver ikke helt ruineret af det.

For lad os nu være ærlige; Det er ret dyrt at tage til tandlæge! Det er netop også derfor, det er så vigtigt, at man lige bruger den tandtråd, så man ikke skal betale nogle store huller…

0 kommentarer