Slut med pinligt fremmøde hos lægen

Det er blevet mindre og mindre tabu for kvinder at være seksuelle, men det er aldrig fedt at skulle troppe op hos lægen for at blive testet for kønssygdomme. Den tid er ovre nu; i hvert fald når det handler om at blive testet for klamydia.

Den pinlige situation

Du har måske prøvet det selv; man sidder i venteværelset hos lægen omgivet af børn og ældre mennesker, og man føler sig en smule skandaløs.

Dog er det selvfølgelig ikke noget man skal skamme sig over, og dit fremmøde gør dig ansvarlig. Du ved, at det er hverdag for lægen, men det er alligevel noget super privat. Man kan ikke undgå følelsen af ubehagelighed ved at vide, at en eller flere fremmede skal vide så intime detaljer om din krop og dit liv. Nu er det slut med den ubekvemhed!

Test dig selv

Det er nyt, og det er smart; test dig for klamydia derhjemme. Det er hurtigt og nemt, og du får svar inden for 20 minutter. Det betyder, at ingen fremmede skal ind over det; det er kun dig selv, der får det at vide, så situationen bliver meget mere behagelig og meget mindre pinlig.

Det kan også være gavnligt, fordi man sandsynligvis vil teste oftere, når man har testen let tilgængeligt derhjemme, end hvis man skal afsted til lægen hver gang.

Du kan aldrig være for sikker

Hvis du ved, at du eller din partner har flere seksuelle partnere, er det aldrig en dårlig idé at blive testet. Langt de fleste kvinder oplever ikke symptomer, når de har klamydia, og det kan have alvorlige konsekvenser for dem. Det kan blandt andet betyde, at de ikke kan få børn, og selvfølgelig at de også smitter andre med klamydia uden at vide det.

Du kan læse mere om klamydia her, så du kan være velinformeret og velforberedt, hvis du, eller en du kender, pludselig skulle stå i situationen. Med den rette viden kan du undgå situationen helt.

Nemt, sikkert og privat

Ingen har lyst til at have klamydia, og ingen har lyst til at give det videre. Men hvis næsten ingen kan mærke det, er det ikke nemt, og slet ikke når ingen har lyst til at tage til lægen for at blive testet. Hjemmetesten er svaret på dine bønner; ingen pinlighed, kun dig og hurtige, sikre resultater. Du skal føle dig fri til at leve dit liv, som du har lyst til, og du skal kunne leve det sikkert.

 

0 kommentarer