Vinduerne af vinduespudser
Tip: Spar tid og kemikalier med en rigtig vinduespudser

De sidste på år, har klima og miljø været noget, der er blevet mere og mere vigtigt for danskere. Både inden for mad, hvor flere har kødfrie dage og som minimum køber økologisk, samt går op i at der passes på naturen. Det er også vigtigt at der bruges de rigtige miljømærkede rengøringsmidler.

Samme miljø og klimavenlige holdning kommer også til udtryk, når det drejer sig om naturen og her kan det være en god løsning at vælge en grøn vinduespudser.

Det kan være svært at sikre sig, at de rengøringsmidler du bruger, også reelt også er miljøvenlige og det kan tage lang tid, at sikre sig at de også er det. Det kan derfor være en god ide at bruge en grøn vinduespudser, så du sikre dig at det er de rigtige produkter, der bruges til at vaske dine vinduer.

En grøn polering af dine vinduer er med til at du undgår at bruge skadelige kemikalier, både inde og udvendig. Få hjælp af professionelle som www.gronpolering.dk, der har beskæftiget sig med det i mange år.

Pas på farlige kemikalier

En vinduespudser med en grøn profil, vil som udgangspunkt bruge miljøvenlige kemikalier og rengøringsprodukter og sikre sig at der ikke bliver spredt farlige kemikalier, både inde og ude. Det er lidt øv at få ødelagt sin have, hvor du måske har anlagt en økologisk køkkenhave med farlige kemikalier og rengøringsmidler fra da der blev pudset vinduer. Virkningen af sæbe og andre rengøringsmidler, der siver ned i jorden, kan have en lang virkning på jorden og de planter der kommer op. Uanset om de skal spises eller blot pynte.

En grøn vinduespudser vil typisk bruge biologisk nedbrydelige sæber og kemikalier, når vinduespartierne vaskes. På den måde undgår man at sprede kemikalier omkring sig, når man vasker vinduer. Det gælder både, hvis vinduesvaskningen er udvendig som indvendig.

Ud over at du sikre dig, at der ikke bliver brugt farlige kemikalier og rengøringsmidler, der skader naturen, vil en vinduespudser med en grøn profil, også spare dig for en masse tid. De har erfaringen og det rette udstyr til at vaske og polere dine vinduer og du kan bruge tiden på noget andet langt mere interessant.

0 kommentarer