Fotobogen er en sikker vinder herhjemme

Herhjemme har vi en masse bøger og bogreolen er nærmest fyldt op. Favoritterne er normalt meget forskellige efter genre og smag, men der er en bog der er favoritten over dem alle; nemlig vores egen fotobog. Bogen passer med sit udvalgte omslag lige så godt i reolen som den passer i vores dagligdag.

Det er nemlig blevet sådan at fotobogen danner den hyggelige ramme for en god familieaften hvor vi nyder tiden sammen med at kigge på den tid vi har haft sammen, og det kan lyde underligt, men det er en rigtig rar følelse man har i sig imens.

Det drejer sig om at sprede hygge sammen

En af de vigtigste ting i livet er at gøre det hyggeligt og være sammen med folk som er dejlige at være sammen med. Fotobogen er en rar måde at blive mindet om det liv der er indenfor hjemmets fire vægge og hvad man egentlig går og foretager sig i takt med at årene svinder forbi.

Det er en mærkelig men rar ting, fordi hvis man laver mange ting og får mange nye minder meget hurtigt efter hinanden, så kan man let overse nogle gode stunder fordi de gemmer sig bag nogle nyere øjeblikke.

Det er også det som gør en særligt og mere personlig udvalgt fotobog det stykke mere specielt. For når du så tager fat i den og sidder med den, kigger hver en side igennem så sidder du med et stykke af dit liv, og det er lige så meget det at blive gjort opmærksom på hvor meget man laver i det liv, der gør at det så vild en ting at have herhjemme.

Noget man kan gøre igen

Noget fotobogen også har kunnet gøre i nogle stunder, er at minde en om ting man ikke gør så tit. Det er ikke unormalt at tage en tur i byen; shoppe, drikke eller bare chille og hygge sig; men pludselig opdager man et billede fra en strandtur med veninderne hvor man havde medbragt lidt mad og drikke, så man kunne spise og hygge sammen.

Så fotobogen hjælper også med at komme på ideer til ting man kan lave sammen. Det virker bare, og det er fedt.

0 kommentarer