Min computer reparatør (i Roskilde) reddede mine ferieminder

Søger du IT-hjælp i Roskilde, så får du her min anbefaling. Jeg har om nogen prøvet lidt af hvert, og haft mine problemer at sloges med rent IT-mæssigt. Jeg har oplevet mange forskellige IT-supportere i forskellige byer, nogen har været gode, nogle har være okay og andre har været direkte dårlige. Jeg giver dig her min anbefaling til IT-hjælp i Roskilde. Så får du et indblik i hvad der for mig er god service.

Jeg prøvet mange steder

Jeg har haft mine IT-problemer, blandt andet var der en eksamensopgave der gik tabt, en computer der blev angrebet af virus og nogle filer der skulle laves en backup på. Jeg har prøvet at ringe til en masse forskellige IT-supportere og jeg har prøvet forskellige grader af service.

Jeg har oplevet IT-supportere der ikke forstod mit problem og som ikke løste det ordentligt, men alligevel ville have sin betaling. Jeg har oplevet IT-supportere som først efter arbejdet var gjort lagde en kæmpe regning på bordet, for noget jeg i realiteten selv kunne have fikset ved hjælp af Google.

Der er dog et sted jeg har oplevet, hvor servicen og prisen var i top. Det var i Roskilde.

En service og et stykke arbejde jeg ikke glemmer

Min computer var blevet ødelagt og alle mine feriebilleder var forsvundet. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, så jeg søgte på PC hjælp Roskilde på min Iphone. Det første der dukkede op var IT-løsningen i Roskilde. Jeg ringede til dem og med det samme tog de telefonen. Jeg kunne mærke at de oprigtig var interessede i at hjælpe mig, så jeg forklarede mit problem og de sagde at jeg kunne komme forbi samme dag.

Jeg kørte forbi og afleverede min computer og allerede 2 dage efter var den blevet fikset. Hurtigt og nemt. Da jeg hentede den igen fik jeg forklaret hvordan de havde lavet den, og hvad der helt præcis var galt. De havde gendannet alle mine feriebilleder, noget som min mand og mine børn blev utrolig glade for!

Den service glemmer jeg aldrig og prisen var ikke voldsom. Det hele forløb hurtigt og nemt, og følelsen af at de virkede oprigtigt interessede var helt kanon.

De kan helt klart anbefales til andre, der søger IT-hjælp.

0 kommentarer