Hvordan holder man en corona-venlig bryllupsfest?

Er du og din udkårne midt i planlægningen af jeres bryllupsfest? Når man vælger at holde sin bryllupsfest midt i en pandemi, siger man for alvor, at kærligheden trodser alt, men der er alligevel nogle ting, som man bør have med i overvejelserne – for bryllupsfesten skal jo gerne være corona-venlig.

Der er mange ting, der spiller ind, hvis man gerne vil holde en corona-venlig bryllupsfest, og herunder får du nogle gode råd til, hvad man blandt andet bør tænke over.

Overvej gæstelisten

Til jeres ideelle bryllup ville I sikkert have haft en uendeligt lang gæsteliste med alle de mennesker, I holder af – og måske også et par stykker dertil. Den går desværre ikke helt an, hvis man gerne vil gøre det til en coronasikker bryllupsfest, hvor alt for mange mennesker simpelthen ikke er forsvarligt.

Derfor må man også sortere lidt i gæstelisten og sørge for, at det bliver en lidt mindre fest, end man først havde tænkt. Selvfølgelig skal den tætte familie med, og så kan man måske også have plads til de venner, som man ser allermest, eller dem man har kendt i længst tid. Det er selvfølgelig op til jer at vurdere, hvem der skal have lov til at komme gennem nøglehullet, og hvem I må feste med en anden god gang.

Fokus på de rette lokaler

Ligesom at man bør overveje at invitere færre gæster for at gøre festen mere corona-venlig, så bør man også tænke over at finde nogle lokaler, hvor der er en masse plads, så man er sikker på, at der bliver holdt afstand. Endnu bedre vil det faktisk være, hvis der er et stort udendørsareal, så man også kan bruge noget af tiden udenfor, hvilket er endnu mere corona-venligt.

Udover at lokalerne skal være store, skal de selvfølgelig også gerne være rigtig nydelige og ligge i smukke omgivelser. Hvis I leder efter den type lokaler, kan I eksempelvis vælge at holde bryllupsfest Faaborg, hvor det bestemt er muligt at finde lokaler, som er store nok, og som også ligger helt perfekt i skønne omgivelser.

Nyd dagen!

Selvom at man i disse tider må gå lidt på kompromis med de måder, man ellers gør tingene på, så er det stadig vigtigt, at man minder sig selv om, hvor vigtig og særlig denne dag og ikke lader en pandemi stå i vejen for, at I selvfølgelig skal have en helt fantastisk bryllupsfest.

En del af planlægningen bør naturligvis dreje sig om at gøre det sikkert for alle gæster at deltage til brylluppet, men når først den slags praktiske ting er ordnet, så er det vigtigste selvfølgelig, at I gør alt for at få den bedste dag. Og når I har samlet alle de personer, I holder allermest af, så er I også garanteret, at det bliver en helt fantastisk dag – også selvom at verden er et meget anderledes sted.

0 kommentarer