Lav ordentlig underholdning til børnefødselsdagen

Skal du til at holde en børnefødselsdag. Så skal der jo helst altid være lidt underholdning for de små. Men det kan altid være lidt udfordrende. Hvad gør man? Hvordan får man små mennesker til at grine og have en god tid.

Børn kan jo hurtigt blive rastløse og for vilde, hvis de ikke får den underholdning, de har brug for! Så hvad er den bedste løsning her? Skal man putte en show på benene? Eller man kan også lære at lave nogle søde ballondyr!

Giv dem mulighed for en souvenir

Man kan gøre den helt simple, hvor du blot giver børnene muligheden for at få et ballondyr med hjem. Så stiller du dig selv til rådighed for dem, fortæller dem hvad de kan få, og så kan de alle hver især få deres egen enkelte lille ballon. Det er altid en god ide at give dem mulighed for at få deres egen ballondyr, en de helt kan kalde for deres unikke dyr. Sådan så de nemt kan se, hvilken en er deres.

Og hvis du blot har lært måske tre forskellige former og dyr at lave, så kan det være svært at give dem alle et unikt dyr. Men så kunne du give dem muligheden for selv at vælge, hvilken farve de skal have. På den måde, gør de stadig dyret deres eget! På denne måde får børnene også en souvenir, så de bedre husker festen som en god fest.

Eller gør det en del af underholdningen

Elle du kunne forsøge at være mere opfindsom med dine nylige evner til at lave ballondyr. Du kunne forsøge at vikle disse evner ind i et lille show for børnene. Måske kender du en, som kan lidt mag?

Så kunne I sammen finde på et fint sted, hvor et ballondyr kunne dukke op? Det kunne også fungere fint? Dette kunne være en sjov løsning, hvor du også fik lov til at udvikle den kreative side lidt i ny og næ. Og dette skal ikke stå i vejen for, at børnene så stadig kunne få ballondyrs souvenirer bagefter showet?

 

 

0 kommentarer