Køb og sælg brugt babytøj og børnetøj online

Køb børnetøj online og spar mange penge. Hos Littlerecycle.dk kan du finde et stort og lækkert udvalg af brugt babytøj og børnetøj til fordelagtige priser. Du kan finde børnetøj online fra mærker som wheat, vrs, H&M, molo og mange andre, vi har faktisk babytøj og børnetøj på lager fra mere end 100 forskellige mærker og der kommer mere til hver dag. Når man siger brugt babytøj eller brugt børnetøj, så bliver mange tit skræmt og forstiller sig noget børnetøj med huller eller pletter over det hele, men det kan vi garantere dig at du ikke finder hos Littlerecycle.dk. Alt vores babytøj og børnetøj bliver regelmæssigt tjekket igennem for huller og pletter og skulle det ske at vi har overset en plet eller et lille hul, så har du altid 14 dages returret hos os. Så ved at handle dit brugte babytøj eller børnetøj hos os, så er du fri for at bokse med fremmed som du har købt noget tøj af online, hvor de enten ikke vil tage pakken retur eller måske ikke sender alt som du har købt. Hos Littlerecycle.dk holder vi på sælgers penge indtil dine 14 dages returret er over, og først derefter for sælger sine penge, så vi kan garantere at du for det som du har købt og babytøjet eller børnetøjet er som skrevet i annoncen.

 

 

Hos Littlerecycle.dk kan du finde babytøj og børnetøj fra 0 -14 år fra mere end +100 forskellige mærker og så kan du endda shoppe døgnet rundt, det er blot en af fordelende ved at købe brugt babytøj og børnetøj online. Derudover sidder vi klar næsten 24/7 til at besvarer dine spørgsmål hvis du skulle være i tvivl om noget omkring din ordre. Når du handler hos littlerecycle.dk så er du som køber altid garanteret fuld tilfredshed eller pengene retur. Der er mange der er blevet snydt på nettet før ved at købe brugt babytøj eller børnetøj, og det bøvl slipper du for ved os. Vi holder sælgers penge indtil dine 14 dages returret er overstået, så du altid kan returnere din ordre og få dine penge retur hos os.

 

Og så kan du faktisk også sælge brugt børnetøj online hos Littlerecycle.dk, så ligger du inde med en masse lækkert børnetøj som du gerne vil have nogle af pengene retur for, så kan du nem og hurtigt starte med at sælge dit børnetøj online igennem hos. For at blive sælger skal du blot oprettet en bruger, det er helt gratis og så kan du gå i gang med at oprettet dit børnetøj online hos os på vores webshop, hvorefter vi vil gå i gang med at sælge det for dig. Så kan du via din profil se med i de salg vi laver og hvor mange penge du har tjent på hver salg.

 

Læs mere om at blive sælger her: Bliv sælger – LittleRecycle

0 kommentarer