Husker du at forkæle dig selv?

Har jeg fortjent det?

De fleste har en travl hverdag med villa, børn og vovse der skal passes, samtidigt med at man skal passe et fuldtidsjob. Om det er hårdt? Ja det er det, men det er også fantastisk, hvis man trives i det, og hviler i det liv man har.

Du handler ind, forsyner børnene med tøj og legesager, husker vovsens daglige gåture og laver mad til familien er hjemme fra diverse fritidsaktiviteter og arbejde. Men husker du egentlig også at forkæle dig selv? Man har en tendens til at glemme sig selv, når livet bare køre på skinner, men hvor længe siden er det egentlig at en shoppetur har handlet om dig, og ikke gaver og børn? Hvis du stiller dig selv spørgsmålet, om du har fortjent at forkæle dig selv, så er svaret ja.

Mange muligheder for selvforkælelse

Har du endelig givet dig selv lov, til lidt selvforkælelse? Men du ved ikke hvad du vil? Der findes et hav af muligheder, når det handler om selvforkælelse, det kommer helt an på hvad man går op i. Mange bruger penge på nyt tøj, fordi det gør en glad, og det er noget der kan bruges igen og igen. Men nogle vil hellere have lavet negle, få en ansigtsbehandling eller massage, og det er selvfølgelig, også en god og velfortjent form for selvforkælelse. Valget er dit.

En trendy jakke

Er den gamle jakke slidt, eller kunne du bare godt bruge en ny og lækker jakke, men du er i tvivl om hvad det skal være denne gang? Der findes et hav af muligheder, som eksempelvis en Global Funk jakke, en multi farvet jakke, eller en helt klassisk og neutral jakke. Mulighederne er mange.

 

Et feminint touch på outfittet

En ny kjole er altid et sikkert hit. Elsker du at gå i kjoler til enhver lejlighed, så kunne du med fordel pifte dit look op, med et par nylonstrømper i et flot mønster eller i en farve. Det giver lidt liv til dit outfit, især hvis du har en ensfarvet kjole på.

Der er mange måder at forkæle sig selv på, og måske en af ovenstående ting har givet dig inspiration til lidt selvforkælelse. Det er vigtigt, at du husker dig selv, i den travle hverdag.

 

 

 

 

 

0 kommentarer