Ringe til kvinder

En kvindering eller måske to på hver finger giver et elegant og glitrende look. Alle former for guldringe kan købes hos Abelstedt i alle størrelser, former og designs. En ring til dig selv eller kvinden i dit liv er en oplagt og god gaveidé. Kvinderinge i både guld, hvidguld, belagt sterlingsølv og sterlingsølv kan findes hos Abelstedt. Vælg den kategori, du går efter, og lad dig inspirere af vores smykkesammensætninger på vores Abelstedt Stories blog.

Er du på udkig efter en ring til fest, kan du med sikkerhed finde en, der kan få alle til at kigge og give komplimenter. Er du til et stilrent design med et enkelt og klassisk look, så tag et kig på vores mange allianceringe til kvinder. Leder du efter en ring, der kan bruges sammen med alle dine andre ringe, du har derhjemme i dit smykkeskrin, er vi sikre på, at du kan finde noget hos os. Kvinderinge er på alle måder meget opmærksomhedsvækkende. Det kræver sin kvinde at bære sin strålende nye ring med stolthed, men vi er sikker på at du kan, og du fortjener det! Sæt dine ringe sammen, så du får det fine ringlook, du altid har drømt om.

Ringe til piger

Gør din pige glad derhjemme med en ring i smuk indpakning fra Abelstedt. Alle piger bør få en smuk ring fra Abelstedt.

En ring kan tilføre kant og mere personlighed til en smuk pige. En smuk ring på en fin og feminin pigehånd er iøjnefaldende. For mange år tilbage var ringe forbeholdt som vielsesringe eller som forlovelsesringe, men i dag bærer alle piger og kvinder guldringe ligegyldig alder, udseende eller status. Er du en ung pige, kan du bære alle former for ringe – både store og små vil se pæne ud på dine fingre. Gå eventuelt efter flere små, tynde ringe, som kan sættes sammen for at skabe et dramatisk og elegant look. Er du en pige i den alder, der snart skal konfirmeres, så tag et kig på vores fine hjerteringe fra Loving kollektionen eller vores enkle allianceringe fra Oxford kollektionen.

Forlovelsesringe og vielsesringe til damer

Går du med tanken om at fri til din kære dame, har vi ringe, der passer helt perfekt til dette. En ring i guld, hvidguld, forgyldt sterlingsølv, eller sterlingsølv kan være et evigt minde og symboliserer kærlighed. Hos Abelstedt laver vi også specieldesigns. Vi laver dog kun specieldesignede kvinderinge i 14 karat og 18 karat guld og hvidguld med diamanter og ædelsten.

Har du en ide til en ring, så send den endelig til os, og så vil vi med glæde lave den til dig. En specieldesignet ring er en unik mulighed for at skabe et smykke, du vil have resten af livet. Kontakt os på contact@abelstedt.com og Julie Abelstedt vil hjælpe dig med at skabe din drømmering.

At sætte flere ringe sammen for at skabe en personlig sammensætning kan være meget smukt men kan dog også blive for meget til en lille fin kvindehånd. Hvornår er det for meget? Det ved kun du. Hvis du bærer dine ringe med selvsikkerhed, vil de med sikkerhed stråle. Kombiner dine ringe med en masse fine halskæder, armbånd og et par storslåede øreringe.

0 kommentarer