Kokosolie er i sandhed et vidunderprodukt

Kokosolien er de seneste par år blevet ret ombejlet i sammenhæng med madlavning, fordi den tåler højere varme og derfor, ifølge de kloge, er sundere at bruge til stegning og deslige end andre, mere traditionelle olier. Men kokosolien kan, udover at holde os sunde indenbors, gøre så meget godt for vores ydre, at det næsten er helt ubegribeligt! Det er virkelig et vidundermiddel sendt fra himlen, og alle kvinder (og mænd for den sags skyld) burde have et glas kokosolie stående på badeværelseshylden. Brug den eksempelvis:

  • Som en naturlig hårkur, der får dit hår til at skinne som aldrig før – gnid en tsk kokosolie i håret og lad det sidde en time inden du vasker det ud. Kokosolie trænger nemt ind i håret og bidrager med en masse dejlig fugt og pleje.
  • Som makeupfjerner! tro det eller ej.
  • Som kropsolie – det giver så meget fugt. Meen måske ikke lige inden du skal have silkekjolen på. Mere på de dage du hænger ud derhjemme i morgenkåben. Og sig så hej og goddag til den skønneste, blødeste hud efterfølgende.
  • Som læbepomade – redder selv de mest sprunkne læber!
  • Som massageolie. Den er skøn som massageolie, og så får man samtidig fugtet huden godt igennem.

Ja snart sagt hele kroppen ville have godt af en omgang kokosolie i ny og næ – og så er det et 100 % naturligt produkt, hvis du køber en økologisk og god én af slagsen. Så tak til kokospalmen får at give os så meget godt – vi må jo heller ikke glemme Bounty og piña colada <3.

0 kommentarer