Min hund er virkelig min bedste ven

Det kan godt være, at man siger, at hunden er ”menneskets bedste ven”. Alligevel er der nok ikke mange, der rent faktisk mener, at de er bedste venner med deres hund. Men det er faktisk sådan, jeg har det. Det er ikke noget, jeg skammer mig over. Det kan du læse mere om i denne artikel.

 

Den er der altid

Hvis der er noget, der er fedt ved hunde, så er det, at de altid er der. Min hund kan mærke, hvis jeg er ked af det, og så forsøger den at trøste mig. Det kan godt være, at den ikke kan tale til mig, men nogle gange så giver det faktisk mere at blive trøstet af en hund.

 

Uendelig kærlighed

Noget af det skønne ved hunde er også, at de har uendelig meget kærlighed for deres ejere. Det kan være, at du kender det med, at man kommer hjem, og ens hund er helt oppe at køre. Der er virkelig mange hunde, der oprigtig elsker deres ejere, og det er altså noget, man kan mærke. Det er bare ikke helt det samme at have en kat, for den er meget mere reserveret.

 

0 kommentarer