De nemmeste strikkeopskrifter

Af alle husholdningshåndværk er strikning stadig den mest populær blandt de kreative kvinder. Men det er meget forskelligt hvad de forskellige strikke og hækler. Når det er forår/sommer er det lette beklædninger som top, let trøje, eller interiør. Når det er efterår og vinter er det tykke sweaters, cardigan og jakker der er mest populær.

Flere kvinder strikker efter erfaring mens rigtig mange vælger at strikke efter opskrifter.

Når du leder efter inspiration til dit næste projekt, er der intet bedre end at gennemse gratis strikkeopskrifter. Vi elsker strikkeeksperimenter, og der er masser af teksturer og farver her! Oplev gratis strikkeopskrifter, der kan downloades til strikkepindene, tilbehør, tøj og gratis strikopskrifter til tæpper! Plus, hvis du er en nybegynder strikker, er der massere lette opskrifter og kom i gang guides online og videoer på Youtube.

Hvad er nemmest at strikke?

For dig som er nybegynder er det vigtigt at starte med lette strikke projekter. Det giver dig mere erfaring samt færdige projekter som giver tilfredshed og glæde.

Herunder nogle lette projekter som du kan starte med:

Strikket små sko til babyer

Man kan ikke få nok af yndige små striksko. Disse sko passer til størrelsen 0-3 måneder, selvom de har en så dejlig mængde strækning afhængigt af babyen, kan de passe i længere tid.

Strikket sjal

Det er altid godt at starte med et sjal både til nybegyndere eller de mere erfarne strikkere. Du kan enten strikke rundt eller trekantet sjal.

Baby tæpper

Det er et godt sted at starte med en baby tæpper. Det er lige til og nemt at strikke. Du skal som regel bruge noget baby merino til babyer. Deres sarte hud kan ikke tåle fibre som uld og mohair. Se blandt andet Strikket tæppe med hulmønster til baby i DROPS Baby Merino her.

 

Hæklet taske

Mange nybegyndere starter med at hækle interiør. Tasker er blandt de mest populære. Du kan købe tilbehør som hanke, knapper og taskebund og hækle med noget tykt bomuldsgarn.

Hæklet grydelapper og pudder

Som tidligere nævnt er det meget populært at starte med at hækle interiør som grydelapper, tæpper, tasker og pudder. Du skal som regel bruge bomuldsgarn, som både er nemt at arbejde med og slidstærk. Du kan finde en masse gratis interiør opskrifter på nettet.

Amigurumi projekter

Amigurumi er et japansk ord som betyder små hæklede tøjdyr med fyld. Amigurumi dækker over en række hæklede små dyr. Amigurumi er måske området hvor du kan finde fleste gratis opskrifter på nettet.

 

Lette beklædninger

Du kan strikke en let top eller bluse i noget 1 tråd mohair eller alpaca garn. Det er som regel nemme at lave og dejlige at have på.

Find en masse gratis strikkeopskrifter på nettet og kom i godt i gang.

0 kommentarer