Vinduerne af vinduespudser
Sådan holder du dine sko friske

Kender du det, at du lige har været ude og bruge penge på et par fede stiletter, eller at du har købt et par dyre nye sko? Så kender ud sikkert også til, at dine sko er blevet beskidte efter, at du har haft dem med i byen eller lignende. For mig er det noget af det mest frustrerende fordi, at man lige har brugt penge på de nye sko, og at de så ikke længere ligner hvad de gjorde, da man købte dem.

Men faktisk behøver det ikke være så svært, at holde dine sko rene. I denne artikel vil jeg gerne dele nogle af mine bedste tips til at holde dine sko, stiletter og andet fodtøj helt perfekte, til når du skal bruge dem.

Husk at imprægnere dine sko

Et utroligt smart værktøj til, at holde dine sko rene er, at forebygge at de overhovedet bliver beskidte. Den nemmeste måde at gøre dette på er, at huske at bruge en god imprægnering på dine sko. En imprægnering er en spray, som du blot kan spray på dine sko, som så ligger en hinde omkring skoen og beskytter den. Du kan for eksempel finde en kvalitets sko imprægnering hos skorens.dk.

Det koster nemlig ikke mange penge, at anskaffe sig en imprægnering. Og set på den lange bane, så er det helt klart pengene værd fordi, at du slipper for at betale for rensesæt og nye sko i dyre dommen.

Hav et par billige sko

Når du har et par dyre sko, så er det også smart at have et par billige sko, som gerne må blive beskidte.

For hvis du for eksempel skal ud og gå i skoen eller et andet sted hen hvor du i forvejen ved, at der vil være mudret, så skal du selvfølgelig ikke have dine dyre sko på. Her er det en rigtig god ide, at have nogle billige sko, som du altså kan bruge til den slags lejligheder.

Du kan også have et par billige ’gå i byen sko’, som altså er pæne nok til at have på i byen, men som stadig har været billige nok, til at de gerne må gå i stykker.

Hav et ordentligt rensesæt til sko

Hvis skaden så endelig er sket og der er kommet mudder på dine sko, så er det vigtigt, at du ved hvordan du renser dem. Her kan du enten vælge, at investere i et rensesæt til sko, eller du kan forsøge at lave dit eget hjemmelavet rens. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men egentligt er det op til dig hvad du prioriterer. Den hjemmelavede rens er ofte billigere, men renser måske ikke særligt godt. Den købte rens koster selvfølgelig penge, men derimod renser den ofte meget bedre.

0 kommentarer