Sommerhus getaway med veninderne

Har du en travl hverdag og måske endda har børn, så trænger du helt sikkert til at komme lidt væk hjemmefra.    Tag dine bedste veninder, gamle gyminasieveninder eller nære kollegaer med en weekendtur i sommerhus, et afbræk fra hverdagens stres og jag, som helt  sikkert nok skal blive både sjov og afslappende.

Måske kender du en som ejer et sommerhus i kan låne.  Hvis ikke, så kan man nemt finde lejesommerhuse på nettet på portaler så som Sommerhusportalen.dk og Sommerferie.nu.  Her findes der tusindvis af private sommerhuse der udlejes både i Danmark og i udlandet.

Sørg for at medbringe masser af vin og lækkerier – og gerne et par brætspil, som I kan hygge med.
Ved ankomst til sommerhuset kan I alle tage ud og handle ind lokalt til en lækker middag.  Brug lidt ekstra penge på maden, så I virkelig kan forkæles med dejlige lækkerier.  Og lav efterfølgende middagen i fællesskab i sommerhuset mens I nyheder et godt glas vin.

Lej et sommerhus med egen swimmingpool, spa og sauna og lav jeres eget wellness ophold.  Et sommerhus med pool kan lejes fra ca. 2000 kr. for en weekend, så deles denne udgift ud, så er det nogle hundrede kroner pr. person.

Kombiner dette med køb af ansigtsmasker, hår kur, og neglepleje til både hænder og fødder, og hvad der ellers hører til.  Så kan I virkelig forkæle jer selv.

I kan også vælge at kombinere opholdet med et eller andet event, hvor I hyrer en ekstern person til at komme til huset og lave et kursus eller underholdning for jer.  Det kunne være et drinkskursus, et kursus i at lave sushi,  massage til jer alle, manicure eller lær at danse Salsa.   Alt sammen mens I nyder en god cocktail og hygger jer.

Hvis opholdet er i sommerperioden, så nyd dagen med solbadning på terrassen og sjove spil og lege i haven – eksempelvis spil kongespil, ølbowling eller andre sjove drukspil.  I kan også vælge at lave jeres egen quiz eller I kan vælge at gå en tur i området.  Ligger sommerhuset tæt ved stranden, så skal I da heller ikke snyde jer for en forfriskende svømmetur. Find nogle pæne sten på stranden og tag dem med hjem til sommerhuset, hvor I kan male og dekorere dem.

Om aftenen kan maden laves på grillen og I kan tænde et bål og lave jeres eget snobrød samt riste skumfiduser over bålet.  Efterfølgende kan I tage madrasser og  dyner med ud på terrassen, så I kan ligge og se på stjernerne.

En sådan veninde-weekend er bare hyggelig og tiden vil flyve af sted.  Måske bliver det så stor en succes at det bliver en tradition, som I vil gentage igen år efter år.

0 kommentarer